Mireille
"Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite"

In sfarsit  Gossip Girl`s back in town!Cu cata neranbdare am asteptat noul sezon si pot spune din toata inima ca a meritat!
Pentru inceput, vreau sa spun ca mi-a placut foarte mult acea mica introspectiva care ne-a ajutat sa revenim in mijlocul actiunii!
De asemenea, ma steptam ca Blair si Chuck sa fie impreuna, totusi, insa sper ca o vor face cat de repede!
Nu credeam ca Serena isi va construi o alta viata si, chiar si asa, nu ma steptam ca Steven sa o ierte, dupa ce prietenii ei au demascat-o.Oricum, a fost de-a dreptul hilar momentul in care cu totii credeau ca Serena se casatoreste(dar, de fapt, ea era domnisoara de onoare), iar Blair si Georgina Sparks incearca sa saboteze nunta!☻
Planul lui Chuck este de-a dreptul diabolic, dar, ca sa fiu sincera, tatal lui chiar o merita!!!
In ceea ce-i priveste pe  Rufus si Lili, mie imi pare rau ca s-au despartit.Mi se parea ca fac un cuplu frumos si ca se completau unul pe celalalt.
Cat depre Rufus si Ivy, cine s-ar fi asteptat la asa ceva?!

Va astept comentariile cu pivire la acest episod si nu numai!

☺Mireille☺
3 Responses
  1. Alle. Says:

    Ahh, Gossip Girl. Mereu plina de intrigi, viclenie, ipocrizie, minciuni. Mi-a fost dor de serial, insa nu pot sa nu ma gandesc ca acest sezon e ultimul. Mi se pare ciudat.

    Inceputul de sezon a fost ok. Toata lumea vorbea despre cum va fi relatia lui Blair si Chuck. Evident regizorii ii vor cupla pana la urma pentru ca tot fandomul vrea asta. Oricum relatia dintre Blair si Dan devenise enervanta. La inceput am sustinut-o pentru ca mi se parea interesant cat de opusi sunt cei doi, iar Dan o aducea pe Blair pe taramul oamenilor fara fite. Oricum personajul Dan, devenise atat de enervant, si este atat de enervant ca ruina toata relatia.

    Revenind la Clair. Iar jocuri, iar promisiuni, iar Chuck prins intre afaceri/razbunare si iubire. Ma enerveaza toata reaparitia lui Bart Bass in serial, mi se pare tras de par, o super-drama. Abia astept sa dispara/ sa moara.

    Partea cu Lily si Rufus a fost cam de umplutura, parerea mea. S-au purtat ca niste adolescenti, m-au facut sa-i vad pe Blair, Serena and co. ca pe adultii acestui serial. Nu prea inteleg inca partea cu complicitatea lui Ivy si Charlie. Cred ca nu-mi aduc bine aminte ce s-a intamplat la finalul sezonului trecut.

    Sunt curioasa daca pana la urma o vor demasca pe Gossip Girl. Eu nu m-as supara sa nu, pentru ca ar fi mai profi. In fond ea insasi zice: "Who am I? That's a secret I'll never tell!".

    :)


  2. Mireille Says:

    @Alle, mie la inceput chiar imi placea de Blair si Dan(mai ales datorita lui Dan, care mi se parea ca este foarte echilibrat si chiar o iubeste pe Blair), dar apoi, a devenit monoton si putin enervant, ai dreptate.
    Si eu sunt curioasa daca ne va fi dezvaluita adevarata identitate a lui Gossip Girl, desi, dupa cum ai spus, ea mentioneaza ca nu va spune niciodata.Totusi, poate vom afla pe alta cale(de tipul in ultimul episod o arata in fata calculatorului sau ceva asemanator, astfel incat sa nu ne spune ea).


  3. Alle. Says:

    Da, ar fi ceva si varianta ta. Ar fi frumos sa incheie serialul, ultima secventa, cu o "gossip girl" care sta si zambeste in spatele calculatorului.


Trimiteți un comentariu