Mireille
Concluzia mea:WOW!!!A fost, cred eu, cel mai intens episod din sezonul 3!Momentele in care Hanna plangea, urmarirea lui Emily, finalul:totul a fost WOW!Suspansul si misterul au dominat intregul episod si m-au facut sa sper ca se va prelungi la nesfarsit, in ciuda faptului ca as fi vrut sa aflu ce urma sa se intample cu Hanna si Caleb, dar si cu Emily.
In privinta lui Toby, eu cred ca nu este el, ci doreste sa le ajute pe fete, chiar daca la inceput era sub o aura sumbra din cauza disparitiei lui Alison.Voi credeti ca face parte din A Group?

Voi ce spuneti:este el A?(daca stiti sigur din cartile care inspira serialul, v-as ruga sa nu ne spuneti noua, celor inca nestiutori :) )Voua ce v-a placut cel mai mult la acest episod?


Pacat ca serialul va lua o pauza...Apropo, ati auzit de Pretty Dirty Secrets?Pana cand va aparea episoul 13 din Pretty Little Liars, vom putea vedea in fiecare saptamana un episod de cateva minute din Pretty Dirty Secrets!
Primul episod il puteti urmari aici !

Va stept cu drag raspunsurile!

☺Mireile☺
1 Response
  1. Alle. Says:

    A fost fain episodul.. plin de evenimente si usor de urmarit. O gramada de intorsaturi de situatie, numa bine ca sa ne tina pe jar..


Trimiteți un comentariu